1: begin vroeg

Alle oplossingen voor geveltoegang hebben hun sterke en zwakke punten. Om de best mogelijke oplossing voor uw gebouw te krijgen, moet u zeker beginnen met plannen in een vroeg stadium van architectuurontwerp. Op deze manier zorgt u ervoor dat de structuren die nodig zijn voor het systeem ook op onconventionele wijze kunnen worden geïntegreerd met het gevelontwerp wanneer complexe gevels dit vereisen.

Door vroeg te beginnen, kunt u ook wijzigingen aanbrengen in bouwconstructies, daken of gevels als de oplossing lichter, zwaarder, kleiner of groter is dan verwacht. Bijvoorbeeld in de dakconstructie als de oplossing lichter is of onhandige versterking vermijdt als de oplossing zwaarder is.

Vroegtijdige toegang tot platforms houdt in staat om een ​​oplossing te bouwen die verborgen kan zijn wanneer deze niet in gebruik is. Wanneer een onderhoudsoplossing voor gebouwen slechts een overweging is om te ontwerpen, zal het moeilijk zijn om een ​​echt geïntegreerde, veilige en esthetische oplossing te krijgen.

2: Gebruik adviseur voor geveltoegang

Vroegtijdige raadpleging is de veiligste manier om het best mogelijke toegangssysteem voor uw gebouw te krijgen en om valkuilen te voorkomen.

Een ervaren consultant begrijpt de lokale voorschriften en veiligheidsnormen. De consultant zal de eisen van de klant horen en weet hoe hij een specifiek verzoek om voorstellen voor de fabrikant moet inlijsten. De consultant moet ook de best passende fabrikanten herkennen die nutteloze inspanningen zullen elimineren om een ​​voorstel van een niet geschikte fabrikant te vragen. Met eerdere ervaring in soortgelijke projecten kan de consultant instructies geven over een prijsklasse van verschillende soorten oplossingen.

3: De beste geveltoegangsoplossing en -fabrikant kiezen

Er zijn verschillende variabelen die van invloed zullen zijn welke oplossingen het beste bij u passen. Prijs, ervaring, referenties in soortgelijke projecten, reputatie, omvang van diensten om er maar een paar te noemen. Geen van deze zijn afzonderlijk goed genoeg en het is de kunst om te weten welk compromis het beste voor u werkt. Gelukkig heb je een consultant om te helpen.

Ervaring, referenties en reputaties zijn belangrijk, maar dat is niet genoeg als de prijs te hoog is. Aan de andere kant is lage prijs zelfs nog gevaarlijker als er een verandering optreedt, u materialen van lage kwaliteit krijgt of een oplossing die niet werkt zoals gepland.

Hoe zit het met het voorstel met de juiste prijs en ervaring van soortgelijke projecten? Klinkt goed, maar houd er rekening mee om te controleren of de installatie deel uitmaakt van de deal en zo niet hoe om te gaan.

Bijna alle projecten zijn uniek en het is onmogelijk om te zeggen welk type oplossing of fabrikant het beste voor u is, maar als u op een oplossing als geheel let, krijgt u zowel een fabrikant als een oplossing die voor u werkt.

facade

4: Testen, installeren en trainen

Wanneer u een toegangsoplossing hebt die in alle seizoenen op hoogte moet werken, is het niet meer dan normaal dat deze tests, training en onderhoud vereist. Het systeem moet worden getest door een gekwalificeerde tester voordat het wordt geïnstalleerd. De installatie moet correct worden uitgevoerd met kennis van specifieke oplossingen. Het is van cruciaal belang dat de installatie correct wordt uitgevoerd met kennis van de oplossing en vergelijkbare projecten.

Na de installatie is het essentieel om een ​​specifieke training met gebruikers te volgen. Omdat elke oplossing vaak uniek is en zijn eigen functies heeft, is het belangrijk dat gebruikers precies weten hoe ze deze veilig en efficiënt kunnen gebruiken.